Oldal kiválasztása

Stresszoldó módszerek tudatosoknak

Hozza ki magából a maximumot hatékony kineziológiai és coaching módszerekkel.

Töltse le most ingyenes stresszoldó módszereinket!

  • Ebben a 3 oldalas ebookban összegyűjtöttem a legfontosabb módszereket, amikre a negatív stresszkezelés során szüksége lehet
Módszerek letöltése!

MIK AZOK A STRESSZOLDÓ MÓDSZEREK ÉS KIKNEK AJÁNLOTT?

Ha most először foglalkozik a stressz oldásával és hatékonyan szeretné megismerni a negatív stressz okát, kialakulását, hatásait és hatékony módszereket szeretne elsajátítani, kattintson ide!

110% STRESS OUT, ÉLŐ STRESSZOLDÁS ONLINE

Vegyen részt egy egész órás stresszcsökkentő tréningen,amit kifejezetten negatív stresszel küzdőknek hoztunk létre. Szabaduljon meg a testi tünetektől és hozza ki magából a maximumot kinezológiai és coaching módszerek segítségével. A részletekért kattintson a lenti gombra.

Rólam

 

Üdvözlöm! Én Kiséri Norbert vagyok, a STRESS OUT alapítója. Az elmúlt 5 évben több, mint 1000 kliensnek segítettünk felismerni és csökkenteni a stresszt, és ügyfeleink közt számos ismert színész, politikus is megfordult akiknek segíthettünk a csúcsteljesítményük elérésében. A Online “lelki edzéseink” mára mindig teltházasak, amelyekről eddig csak és kizárólag pozitív visszajelzések érkeztek a résztvevőktől, amelyeket a weboldalunkon el is olvashat.

SZOLGÁLTATÁSOK

Online segítség -merre induljon el?

Kiváló segítség azoknak, akik most kezdenek bele saját maguk megismerésébe. Online üléseink alatt személyesen megismerem Önt és megkeressük mi az Ön számára leginkább megfelelő stresszkezelési módszer.

Online Stresszcsökkentés

Legnépszerűbb STRESS OUT online kurzusunk, azoknak akik stresszes életet élnek, és hatékony módszerekkel megszeretnék oldani személyes problémáikat, elbizonytalanodásukat.

Egyéni coaching és kineziológia

Coaching és kineziológiai ülés, azoknak, akik személyesen szeretnének tenni a stressz és elakadásaik oldásáért. Időpontegyeztetés itt!

Az alábbi leveleket elégedett ügyfeleimtől kaptam

3 hónapja használom Norbert stresszcsökkentő módszereit. – Már rég nem éreztem magam ilyen kellemesen. Magasabb az energiaszintem és sokkal jobban bírom a nehezebb bapokat, mint korábban.

T.Barbara

Irodai asszisztens,Szeged

A Stress Out segítségével sikerült végre megszabadulnom kínzó gyomoridegemtől, amitől már régóta szenvedtem. Mindenkinek ajánlom az Online tréninget.

N.Péter

Informatikus,Budapest

Norbert és a coaching meghozta nekem az áttörést, sikeresen változtattam hiedelemrednszereimen  és kinyílt számomra a világ. Köszönöm!

V.Diána

Bolti eladó,Veszprém

KIEMELT TARTALMAK

6 tevékenység amivel azonnal csökkenthető a stressz

Minden stresszcsökkentő mód nagy nyitottságot igényel, viszont minél több módszert ismer meg az ember, anál inkább képes lesz segíteni önmagán. Ebben a cikkben 6 alapgyakorlatot mutatunk be.

Stress Out módszerek az elkövetkezendő hónapra

A stresszcsökkentő módszereknél az egyik leghatékonyabb módszer a Stress Out, mely segít jobban megélni a jelent, ezáltal egy boldogabb kiegyensúlyozottabb életet teremt alkalmazójának.

Segítségért: Töltse ki az űrlapot, vagy hívjon a "Stresszcsökkentő" +36/30 690 2828 -as telefonszámon!

12 + 13 =