Oldal kiválasztása

Referenciák

Ahogy teltek az évek…

egyre mélyebben ástam magam bele a tudatosabb gondolkodás, az érzelmi intelligencia fejlesztésébe.

Sikeresen elvégeztem a Life Coach képzést, megismerkedtem a One Brain kineziológiával, tanítottam, tanultam és sikeres segítő vállalkozásokat hoztam létre, de ami még fontosabb volt, hogy olyan embereknek segítettem gondolkodásmódommal, akik jelenleg is sikeresek az életükben.

Mentoroktól leltem saját “hangomra”

Az elmúlt időszakban lehetőségem volt, olyan nagyszerű emberektől tanulnom, mint Lengyel Sándor (Eos), Szeferinusz Attila kineziológus, Kasza Tamás tréner, Metics Krisztián vállalkozó, akik tudásukkal hozzásegítettek ahhoz, hogy az alkalmazott eszközrendszerrel maximálisan segíteni tudjak a hozzám fordulólnak és kialakuljon személyiségemből származó segítő beszélgetésen alapuló megoldásorientált technikám.

 

Színészeknek, sportolóknak, menedzsereknek és influencereknek is segítettem már hivatásom során, de szívesen segítek, mindenkinek, aki úgy érzi megakadt életében és szeretne boldogabb, jobb, több lenni az élete területein.

Gyakorlatias és megvalósítható tanácsokkal

maximálisan azon vagyok, hogy közösen mihamarabb elérjük, az Önnek megfelelő célt és olyan életet éljen, ami örömmel, szenvedéllyel tölti el. Színészeknek, sportolóknak, menedzsereknek és influencereknek is segítettem már hivatásom során, de szívesen segítek, mindenkinek, aki úgy érzi megakadt életében és szeretne boldogabb, jobb, több lenni az élete területein.

Kineziológiára és Coachingra jogosító alapvető okleveleim és személyiségtesztem eredménye: